Rottestop med en rottespærre

Kloakmester Morten sikrer dit hjem

Måske er afløbsteknik ikke det emne, du beskæftiger dig allermest med. Til trods for at det er noget, vi alle har gavn og glæde af hver eneste dag, så er det ikke et vidensområde, som den gængse dansker ved så meget om.

Det er derfor vigtigt, du finder en autoriseret kloakmester, som har fuldstændig styr på faget, og som kombinerer sine ydelser med tillidsfuld service. Fyns Afløbsteknik sikrer dit hjem efter alle kunstens regler.

Service og kvalitet

Hos Fyns Afløbsteknik ApS har vi mange års erfaring med at sikre de danske hjem mod rotter. Rotter udgør ikke blot en sundhedsfare, men medfører også store skader på dine kloakrør. I værste fald kan den pjuskede fætter undergrave dit hjem eller dine erhvervsbygninger.

Det er her, Fyns Afløbsteknik ApS kommer ind i billedet. Ved at indsætte en rottespærre i dine kloakrør, afskærer vi rottens passage fuldstændigt. Det er vigtigt, rottespærren monteres så tæt på hovedledningen som overhovedet muligt, så den må vende om i god afstand til bygningen. Som autoriseret kloakmester kan Fyns Afløbsteknik ApS klare arbejdet for dig, så det bliver gjort helt rigtigt fra start.

Vores fornemmeste opgave er at imødekomme dine forventninger ift. både topkvalitet og tillidsfuld service. Hos Fyns Afløbsteknik ApS er din kloakering i trygge hænder.

Jeg lytter, rådgiver og fikser

Hjemmet skal helst være hverdagens trygge base. Det er her, vi byder dagen velkommen, og det er ligeledes her, vi siger farvel til den. Det er her, vi samles med den højrøstede familie, og det er her, vi nyder et stille øjeblik i eget selskab. Det er her, vi flader ud foran fjernsynet, og det er her, vi hopper ind i det nye år med ønsket om fremtidig glæde og tryghed. Hjemmet danner rammen om vores liv, og det er derfor helt essentielt, vi føler os trygge, når vi befinder os i det.

Hvad kan Morten hjælpe dig med?

Jeg er både autoriseret og dedikeret, og min faglighed spænder derfor bredt. Min fornemmeste opgave er at imødekomme dine forventninger ift. både topkvalitet og tillidsfuld service. Jeg er specialiseret inden for rottesikring, kloak tv, højvandslukke og punktreparation. Hos Fyns Afløbsteknik er din kloakering derfor i sikre hænder.

Har du mistanke om rotter i din afløb eller i dit toilet? Fyns Afløbsteknik er autoriseret ekspert i rottesikring. Rotter udgør ikke blot en alvorlig sundhedsfare, men ødelægger også din kloakering. Den lille pjuskede fætter kan i værste fald undergrave dit hjem, fordi invaderingen kan være enormt massiv. Ved at montere en rottespærre i dine kloakrør, afskæres rottens passage til dit hjem fuldstændigt. Det er vigtigt, at spærren sidder helt rigtigt, så dit hjem sikres på bedste vis. Fyns Afløbsteknik klarer monteringen for dig, så det bliver gjort helt rigtigt fra starten.

Læs mere om rottesikring og rottens færden lige her

Fyns Afløbsteknik er specialiseret i kloak-tv, og derfor kan jeg tilbyde en grundig tv-inspektion af din kloak. Med en tv-inspektion er det muligt at lokalisere skader på dit kloaksystem, så du undgår brud på dine rør. Et brud kan både medføre stoppelse af kloak, oversvømmelse og store problemer med rotter.

Læs mere om kloak tv lige her

Bøvler du sommetider med vand i kælderen? Her er det vigtigt at huske, at det altid er billigere at forebygge end at reparere. Fyns Afløbsteknik rykker ofte ud efter skybrud, og jeg ved derfor, hvor ødelæggende det kan være for dine ellers trygge rammer. Et højvandslukke forhindrer, at tilbageløbende kloakvand kommer op gennem dit afløb og derefter ud i din kælder. Det gør det ved hjælp af en kontraklapper, som sørger for at spildevandet ikke presses retur. Et højvandslukke er både en solid og billig løsning, og som autoriseret kloakmester kan Fyns Afløbsteknik hurtigt sikre dit hjem.

Læs mere om et højvandslukke lige her

Det kan være omfattende at reparere en kloakskade, hvis der ikke ønskes en opgravning. Med en punktreparation er det dog ganske overskueligt at fikse en kloakskade, og den kan samtidig udskyde en omfattende renovering med mange år. Med præcision kan Fyns Afløbsteknik udføre et kvalitetsbevidst stykke arbejde under jorden, som både er fordelagtigt for din mavefornemmelse og din pengepung.

Læs mere om punktreparation lige her

Kontakt Fyns Afløbsteknik

Konntakt Fyns Afløbsteknik for en uforpligtende snak. Jeg overholder altid aftalte priser, betingelser og tidsfrister og leverer den kvalitet, dit hjem fortjener. Fyns Afløbsteknik ligger i Odenses nordøstligste bydel. Herfra kan jeg nå alle de fynske flækker. Fyns Afløbsteknik V. Morten Chylenski Brolandvej 78 5320 Agerup CVR: 40617361

Du er hjerteligt velkommen til at ringe til mig på telefon 5049 3950 eller sende mig en e-mail på mc@fyat.dk. Så finder vi en løsning til lige netop dig.

Uforplgitende Tilbud

Kontakt os neden for og få et uforpligtende tilbud